Böcker om nätdejting

Vill du vara säker på att lyckas med din nätdejting? Då är det en god idé att skaffa en bra handbok. Vi tipsar här om ett urval böcker som hjälper dig bli bättre på att dejta på nätet.

Nätdejting – allt du behöver veta

Av Marie Hagberg och Lisa Bjerre. En praktisk handbok i nätdejting, skriven av dejtingexperten Marie Hagberg i samarbete med IT-journalisten Lisa Bjerre.. "Nätdejting – allt du behöver veta" innehåller konkreta råd och tips för den som vill hitta kärleken på nätet. Vi går steg för steg igenom hur du ska göra när du dejtar på nätet. Vi berättar bland annat hur du skriver en bra profil, hur en bra bild ska se ut, hur du ska skriva dina brev för att få napp och vad du ska göra när du kommer iväg på dejt. Vi berör också säkerhetsfrågor och de fällor och faror som finns när man dejtar på nätet. Utöver vår egen erfarenhet av nätdejting bygger boken på research där vi intervjuat ett femtiotal nätdejtare i olika åldrar. I slutet av boken hittar du berättelser från tolv par som träffat varandra på nätet. Paren berättar hur de möttes och bjuder på sina bästa råd för hur man hittar kärleken på en nätdejtingsajt.

Nätdejting

Av Eva-Lotta Sigurdh. En bok om hur man ska tänka och göra för att få träff på nätet. Det är en personligt skriven och konkret handbok i konsten att dejta på nätet. Författaren, Eva-Lotta Sigurdh, har skrivit boken utifrån sina egna erfarenheter av nätdejting.

Nätdejta! - några klick till kärleken

Av Loveina Khans. Detta är en grundläggande handbok som främst berör de praktiska bitarna om hur du navigerar på dejtingsajterna. Den passar bra om du är nybörjare på att använda internet och inte har varit medlem i en community som Facebook eller dylikt tidigare.

Börja dejta! En lustfylld och praktisk guide i kärleksdjungeln

Av Marie Hagberg. En glad och trevlig handbok skriven av dejtingexperten Marie Hagberg. Boken innehåller tips och pepping för dig som vill komma igång med ditt dejtande. Den är inte speciellt inriktad på nätdejting, men innehåller även en del tips kring dejting på nätet.

Hitta kärlek – lär dig flirta, dejta och älska

Kärlekscoachen Caroline Dahlman har skrivit en bok som hjälper dig att coacha dig själv att tänka rätt – för att hitta rätt. En lättsamt skriven men seriös handbok om hur du ska tänka och göra för att hitta en livskamrat.